Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Bidrag tävlingar, klubbkläder och läger

Bidrag från sponsorer och de pengar vi tjänar på olika arbetstillfällen där ni föräldrar hjälper till gör att vi kan erbjuda alla aktiva barn i klubben gratis startavgifter på tävlingar. Undantaget är långlopp och andra liknande tävlingar om det inte finns någon särskild ungdomsklass. "Ungdomsvasan" eller "Engelbrektsturen Ungdom" är två exempel där vi gärna betalar startavgifter. Vid funderingar, kontakta någon i styrelsen. Detsamma gäller om det är någon disciplin utöver de vanliga, exemplevis Downhill. Hör av er så tar vi en dialog, barn som vill cykla och tävla stöttar vi gärna på ett eller annat sätt.

Alla aktiva barn får en lånetröja. Har man köpt kläder utöver det och föräldrarna hjälpt till på aktiviteter så bidrar klubben med 150kr per plagg (tröja eller byxa).

Vi vill uppmuntra till deltagande på SM och erbjuder en milersätting för det.

Här finns blankett för ansökan. Pdf, 101.8 kB. Glöm inte bifoga kvitton!

Träningsläger är något vi gärna stöttar och uppmuntrar till. En spetskompetens och möjlighet till utveckling som vi inte alltid kan erbjuda på hemmaplan. Ansökan för träningsläger skickas till styrelsen på cknaten@hotmail.com med beskrivning av lägret och kostnader. Beslut om hur stor ersättning beror på ekonomin i klubben och hur många ansökningar vi får in. Ett tips är att kontakta någon i styrelsen före läger om man vill diskutera möjlig ersättning.


En bild

Publicerad: 2023-12-11

Senast uppdaterad: 2023-12-11

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com