Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Tävlingsinfo

En individuell sport men klubbens ambition är skapa en vi-känsla och laganda på tävlingar genom gemenskap och att vi alla hjälps åt, inte minst introdukton för nya medlemmar. Detta stärks ytterligare på ett antal fokustävlingar där vi lägger extra stor vikt på detta, gemensam samling och gemensam provkörning av banor samt om möjligt även samåkning till tävlingar.

MYCKET VIKITGT är tävlingslicens! Här kan du läsa om vilka licenser som finns och hur den tecknas. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Transponder och anmmälan

Klubben har ett antal transpondrar som används för tidtagning. Anmälningsförfarandet skiljer sig åt beroende på tävling, Sportstiming, SweCyclingOnline, Raceweb etc. Vi har full förståelse för att det är lite krångligt som ny och vi hjälper gärna till. Fråga någon ledare så guidar dem er vidare.

Tips på bra tävlingar: (Uppdateras löpande)

Ramnäs, "Första chansen" Länk till annan webbplats.. En bra start på säsongen. Sök efter första chansen på Swecyclingonline så hittar ni inbjudan.

 

Klippingracet 29/4 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (vår egen tävling)

 

Gävle ungdomscup 18/5

 

Klubbtävling i Säter, onsdag 7/6 med Borlänge cykelklubb

Tävling på hemmaplan under enkla former där alla kan vara med, mer info på länken, Klubbtävling 7/6

Lugnet MTB Eliminator Continental Series 10/6 https://www.sportstiming.se/event/12426 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En sprinttävling på lugnet dagen innan XCO tävlingen. Kort och intensivt med utslagning för att gå vidare i heaten. Inga nybörjare, endast tävlingsklasser från P/F 9-10 och uppåt. SISTA ORDINARIE ANMÄLNINGDSDAG SÖNDAG 4/6

Lugnet XCO söndag 11/6 https://www.sportstiming.se/event/12285 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En rolig och återkommande tävling i Falun av samma storlek och klass som den vi själva arrangerar i Säter. Denna tävling också en del av Swe-cup. Nybörjarklasser, tävlingsklasser ungdomar till elit och mastersklasser. Tisdagen före kommer vi anordna en träning där för att provköra banor. Kolla av med Ulf Rutkvist om du saknar info. SISTA ORDINARIE ANMÄLNINGDSDAG SÖNDAG 4/6

Borlänge Tour fre-sön 16-18/6 https://www.sportstiming.se/event/11869 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En riktigt klassiker som pågår i 3 dagar med undantag för nybörjare. En del av Swe-cup och som går på härliga fartfyllda banor i Mellsta under lör och sön, prologen går i Paradsibacken på fredagen. Denna tävling rekommenderas varmt, härligt stämning och kul cykling för alla åldrar. Dessutom väldigt nära! SISTA ORDINARIE ANMÄLNINGDSDAG SÖNDAG 11/6

Lilla Mörksuggejakten i Rättvik 8/7 https://mörksuggejakten.se/index.php/lilla-morksuggan/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rolig ungdomstävling dagen innan långloppet Mörksuggejakten. Rekommenderas varmt då tävlingen går i trevliga miljöer och stämningen är på topp under semestern. SISTA anmälningsdag är den 27/6 via raceweb, mer info på länken om tävlingen.

Ungdomscykelvasan, Oxberg - Mora fredagen den 11/8. Kul, snabbt och lättcyklat lopp! https://www.vasaloppet.se/lopp/cykellopp/ungdomscykelvasan/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Järfälla XCO 19:e augusti

Här finns info om tävlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sigtuna XCO 27:e augusti (SWE-cup #6)

Här finns info om tävlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skedvirännet lördag 2:a sep

Ett motionslopp som vi själva anordnar tillsammans med SSIK. Skoj för hela familjen under enkla former.

Här finns injudan och all info om Skedvirännet och anmälan

Hallbyrundan 16-17:e sep (Swe-cup #7-8)

2st tävlingar. Lördag och söndag, XCO och XCC. Separata anmälningar.

https://www.sportstiming.se/event/12925 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

https://www.sportstiming.se/event/12926 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

En bild

Publicerad: 2023-03-20

Senast uppdaterad: 2023-08-14

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com