Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Träningsstart tisdag 8:e aug och en spännande höst.

Då var det dags igen, höstsäsongen drar igång. Välkomna nya som gamla medlemmar!

Vi hoppas på en fin sensommar och cykelhöst med lika bra uppslutning som under våren. Förutom träningar kommer vi bjuda in till lägerdag som vi återkommer med gällande plats och datum. Vi kommer arrangera Skedvirännet tillsammans med SSIK lördagen den 2:a sep, ett motionslopp där hela familjen kan vara med.

Så många duktiga och träningsflitiga ungdomar som vi vill ta hand om på bästa sätt och kunna erbjuda utvecklingsmöjligheter så lördagen den 9:e sep bjuder vi in ledare till ledarutbildning med externa professionala utbildare som går igenom övningar och annat viktigt att ha med sig vid träning av barn och ungdomar. Stora delar av utbildningen blir på cykel. Lägg in datum i kalendern och kanske vi har någon som gärna vill vara med som ungdomsledare på våra träningar men inte tagit steget, då är detta ett ypperligt tillfälle!

En arbetsdag/kväll för att snygga till området, trimma gräs och dona lite behöver vi få till. Inbjudan kommer.

Klubbkläder från andra beställningen har kommit, om du inte redan hämtat så kontakta Sandra Lindell på 072-333 61 09. Betalning sker till BG 539-4051. Märk med namn och vad för kläder.

Är du ny och har lite funderingar på träningar så ring någon av våra ledare för respektive grupp, se nummer på länken. Fungerar allldeles utmärkt att börja på hösten. Välkommen!

 

Publicerad: 2023-08-01

Senast uppdaterad: 2023-08-14

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com