Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Vad händer de kommande veckorna innan sommaruppehållet?

Härligt väder och sommarkänslor! Här kommer lite information om de kommande veckornas händelser innan ett välförtjänt sommarlov.

Tisdag 6/6 (Nationaldagen). Träning som vanligt 18:00. Extra träning för de som ska tävla i Falun på em. Kontakta Ulf Rutkvist om frågor.

Onsdag 7/6 är det klubbtävling i Säter. Superkul! Vi har en grundbemanning men vill att föräldrar i grön och blå hjälper till på denna tävling så tar övriga grupper nästa tävling. Dela ut nummerlappar, ta av nummerlappar efter målgång, dela ut saft, Skriva målgång. Mer info här.

Tisdag 13/6 Under träningen så ordnar vi med föräldramöte och cykelvård. Skiftar i halvtid. Lite information om vad som är på gång nu och till hösten. Cykelvård, vad är viktigt att tänka på, vad kan jag göra själv? Det viktigaste som gör att cykeln fungerar bättre.

Torsdag 15/6 Provkörning av banor i Borlänge inför Blg Tour Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Håll utkik på FB för mer info.

Torsdag 22/6 Midsommar och vi ställer in denna träning

V26-27 Avslutning med hamburgegrillning. Håll utkik på FB för exakt datum som kan skilja beroende på grupp. Start igen i början av augusti. Samma här, kan skilja beroende på grupp.

Arbetsdag under juni. Inte helt lätt att få till med alla helgdagar och andra aktiviteter. Kan vi hjälpas åt under träningstid? Plocka ogräs på cykelöverfarten? Byta ut dåliga skyltar efter våra leder? Någon som kan köra lite grästrimmer? Klubben har trimmer och skyddsutrustning.

 

 

Text

Publicerad: 2023-06-06

Senast uppdaterad: 2023-06-06

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com