Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Säsongsstart 2023 - Vill du cykla med oss?

Snart dags för cykel! Beroende på snöläget så rullar vi igång i början på april. Håll koll på hemsidan och FB för info om datum för säsongsstarten, föräldramöte och Kick-off.

Vi välkomnar nya som gamla medlemmar till säsongen 2023! Vi kommer fortsatt ha träningar på tisdagar och torsdagar kl 18:00-19:30 (lite tidigare avslut för de yngsta) på Säter MTB Arena vid Motionscentralen på Hagavägen 50 i Säter.

Är du nyfiken på att börja cykla? Vi välkomnar gärna provcykling några träningar så får du känna på om det är något för dig. Vi kommer också ha en Kick-off med information för såväl nya som gamla medlemmar. Har du några funderingar är du välkommen att ringa ordförande Lars Blomqvist på 070-020 40 85 eller ledare Ulf Rutkvist på 070-366 83 89.

Vad behöver jag för utrustning? En cykel anpassad för att köra i skogen. Bromsar måste fungera och handtagen ska vara hela (farligt med vassa styren). Klubben har ett antal lånecyklar. Hjälm är ett krav på ALLA, även medcyklande föräldrar. Handskar är bra, varmt och skönt på våren och skyddar bra om man ramlar. Vattenflaska är viktigt, har man inte hållare på cykeln kan en flaska ställas vid samlingsplatsen.

Ledarträffar pågår och vi kommer inom kort presentera upplägget för 2023 med olika träninggrupper. Grupperna är primärt indelade efter ålder men även erfarenhet vägs in så att alla ska få cykla i en lagom grupp och utvecklas i sin takt.

 

Anton hoppar

Publicerad: 2023-03-16

Senast uppdaterad: 2023-03-22

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com