Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Sista veckan innan sommaruppehållet!

Avslutning på tisdag i Dammsjön (om vädret tillåter), klubbtävling på torsdag och möjlighet till cykel i Järvsö på lördagen.

tisdag 9/7 planerar vi avslutning Dammsjön. Vi samlas på parkeringen/grusplanen i början av Dammsjön om man kommer från Smedjebacksvägen. 18:00 som vanligt. Vi cyklar en sväng på de fina stigarna som finns där och avslutar sedan med korv med bröd och bad. Här behöver vi hjälp av föräldrar, ledare på plats men svårt att ta ansvar för alla barnen vid bad. Vi håller ihop och det blir ett dopp.

(Blir det dåligt väder så håller vi oss vid Motionscentralen som vanligt, detta meddelas då på Facebook och Laget.se)

Rosa och turkos grupp cyklar från Motionscentralen och tillbaka. En del badar i cykelkläderna, en del har väska och vill man inte cykla med den går det säkert att skicka med någon bil. Vi har full förståelse för logistiken, att storasyskon blir avsläppt vid Motionscentralen och sedan hinna till Dammsjön. Ingen stress, vi väntar in men släpp gärna av lite innan 18 vid Motionscentralen.

Torsdag 11/7 är det klubbtävlingen med BCK i Skräddarbacken. Obs. ny plats i Skräddarbacken jämfört med tidigare år, se karta nedan. Hyttbro, strax ovanför Skräddarbacken, förbi Dammyran.

Anmälan och nummerlapp från 17:30.

Nybörjarstart 18:00 och därefter tävlingsklasser och "Föräldraklass" så ALLA kan vara med!

Lördag 13/7, möjlighet till cykling i Järvsö. Info här på länken.

 

Plats för klubbtävling i Skräddarbacken

Plats för klubbtävling i Skräddarbacken

Publicerad: 2024-07-07

Senast uppdaterad: 2024-07-07

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com