Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Viktiga datum och händelser

Några veckor kvar på vårsäsongen och här kommer en uppdatering om vad som händer då.

Tisdag 18/6 träning som vanligt

Torsdag 20/6 firar vi Midsommar! Ingen träning.

Tisdag 25/6. Träning som vanligt och vi kombinerar med en arbetsdag på vårt fina träningsområde. Klubben har två gästrimmrar med tillhörande skyddshjälmar. Har du en egen att ta med? Klubben står för bensin. Rejäla skor, handskar, hellånga kläder, hörselskydd och glasögon är ett måste. Vi trimmar det på området som inte går att komma åt med slåtteraggregat. Serpentinen och längs stigarna. En del grenar att ta bort. Klubben har en bra såg för det. Har du en egen eller en lång sekatör? Lite rensning återstår på cykelöverfarten. Hoppas många kan hjälpa till så det blir snyggt och cykelvänligt! Vi får bidrag av kommunen för att göra detta som går till vår verksamhet. Några av er anmälde tidigare intresse om att kunna hjälpa till med trimming mm på våra leder även vid andra tillfällen, det är mycket uppskattat. Prata med Lars Blomqvist, 070-0204085.

27/6, 2/7 och 4/7 är det träning som vanligt. Kanske att vi provar pumptrack och leder i t.ex. Hedemora eller Vikmanshyttan. Då meddelas detta i tid. Uppskattat förra året.

6/7 är det Lilla Mörksuggan i Rättvik! Här finns info. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

9/7 blir det någon form av avslutning. En plan är att vara vid Dammsjön, cykla på fina stigar, grilla och kunna avsluta med bad. Lite väderberoende. Vi återkommer men planera in en avslutning.

11/7 klubbtävling med BCK! Hoppas på lika bra uppslutning som på de två första tävlingarna. Skoj! Mer info om vart i Borlänge kommer.

Sommaruppehåll och sedan rullar vi igång i början av augusti. Återkommer med datum. Beror lite på ledare och semester.

 

Publicerad: 2024-06-18

Senast uppdaterad: 2024-06-18

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com