Gå till innehåll
CK Natén
CK Natén

Klubbkläder 2023

Det har blivit dags att beställa klubbkläder för er som önskar leverans innan säsongsstart. Webshoppen är öppen t.o.m. den 23:e januari. Vi kommer ha två provningstillfällen. Leverantören är densamma som tidigare, Allebike. Kvalitén har varit bra, kontakten med Jessica på Allebike har fungerat bra och det är det mest prisvärda alternativet.

Webshop kommer öppnas igen när säsongen är igång.

Designen blir desamma men ny sponsorperiod. Vi jobbar med 3-års avtal. Vid tävling i tävlingsklass är det obligatoriskt med senaste klubbtröjan som är godkänd av förbundet. Av hänsyn till sponsorer vill vi självklart att så många som möjligt använder senaste tröjan så ofta som möjligt men det är klart att den gamla hela och fina tröjan inte ska slängas. Över tid jämnar detta ut sig.

Flertalet sponsorer är kvar ytterligare en 3-års period, kan bli någon ny och en del ändring av loggor då några företag ändrat inriktning.

Förutom att vara en praktisk bra cykeltröja med fickor på ryggen så står den för ALLAS lika värde och gemenskap. Därför kommer vi i klubben erbjuda ALLA aktiva barn på våra träningar en lånetröja. Det innebär att man har tröjan som sin egen hela säsongen men om man slutar eller växer ur den så lämnas den tillbaka så någon ny kan använda den. Detta gäller en kortärmad cykeltröja.

Klubben kommer beställa ett antal lånetröjor men kan inte lagerhålla alla storlekar. Vet ni att ni kommer cykla säsongen 2023 så beställ en lånetröja så får ni tillbaka pengarna senare. Ett alternativ om man inte vill ligga ute med pengar är att maila klubben modell och strl man önskar så beställer vi. Maila till cknaten@hotmail.com

Med undantag för de billigaste plaggen såsom benvärmare kommer vi även 2023 erbjuda möjligheten till 150kr avdrag per plagg för våra aktiva barn och junior/elitåkare som återfås senare förutsatt att man varit med och hjälpt till på de aktiviteter klubben anordnar. Byxor, långärmad tröja, extra kortärmad tröja etc.

Nytt för i år är endurotröja och enduroshorts. Finns tyvärr inte med i provväskan och klubben har ingen erfarenhet av dessa men kontakta gärna Jessica på Allebike vid frågor om dessa.

Gemensam leverans till klubben för att hålla nere fraktkostnader men en adminavgift för att Allebike sköter fakturering och paketering i påsar tillkommer.

Provningstillfällen:

Tisdag 10/1 kl 18:00-19:30 i Motionscentralen

Söndag 15/1 kl 16:00-17:30 i Motionscentralen

Webshop:

https://cknaten.vincents.cc/ Länk till annan webbplats.

Lösenord: majestic

Vid frågor, kontakta Sandra Lindell i styrelsen på 072-333 61 09 eller maila till cknaten@hotmail.com

Vid frågor om kläder, passform, kvalité, ring eller maila Jessica Blomqvist på Allebike

jessica@allebike.se

0322-650 780

 

Klubbkläder 2022

Publicerad: 2023-03-22

Senast uppdaterad: 2023-03-22

Författare: blomqvist_lars@hotmail.com

Besöksadress

Hagavägen 50
783 32 Säter

Postadress

Snickargatan 26
783 31 Säter

Kontakta oss

070 020 40 85
cknaten@hotmail.com